Kategorier /Office / Teams / Teams Konversationer
Se maskinöversättning på 

Teams Konversationer

Varje kanal i ett Team innehåller en konversation-yta. Där kan jag påbörja konversationer, ställa frågor och lämna information som passar för just den kanalen.1. längst ner kan du starta nya konversationer.

2. Om du vill svara på en påbörjad konversation klickar du på Svara-länken nedan för den aktuella konversationen. Klicka på Retur-knappen för att skicka svaret.


1. Vill du formatera texten i din konversation (lägga till fet-, kursiv- och understruken text)kan du göra det genom att klicka på Formatera knappen.

2. I detta läge kan du också lägga exempelvis, punktlistor, tabeller och länkar.

3. Du kan välja om du ska starta en ny konversation eller lägga ut ett meddelande. Ett meddelande ger dig en större rubrik med färgad bakgrund (Du kan också lägga upp en egen bild som bakgrund iför rubriken).

4. Du kan välja vilka som ska kunna svara på en konversation. Alla medlemmar i teamet är standardinställningen. Du kan ändra så att bara teamägare och kanalmoderatorer kan svara.

5. Du kan publicera en konversation i flera kanaler samtidigt. Du kommer får fram en lista på alla kanaler i alla team som du får publicera i. klicka på domför att lägga till.

445Visningar
1
© ComAround Scandinavia AB 2000 - 2021 Med ensamrätt

Hjälpte den här artikeln dig?