Se maskinöversättning på 

Förnya ett Team

När ett Team skapas sätts utgångsdatum automatiskt till ett år. Efter ett år så raderas teamet. Men det finns flera olika sätt att förnya teamet med ett år i taget så att det kan fortsätta användas.

1. Förnya gruppen via Teams

Det finns två sätt att förnya ett Teams när du är inne i det. Det första sättet är kan ägare göra när som helst. Det andra sättet går bara att göra när utgångsdatumet börjar närma sig.

1.1 Kontrollera datum och förnya via ”Hantera Team”

Klicka på prickmenyn och välj Hantera Team


Välj fliken Inställningar och öppna Förfallodatum för Team för att se det datum som Teamet har. Behöver du förlänga det datumet klickar du på knappen Förnya nu.

1.2. Förnya Teams via prickmenyn

När Teamets utgångsdatum börjar närma sig kommer ägaren se en varningstiangel när man ställer muspekaren över Teamet i teamslistan.

Klicka då på Teamets prickmeny och förnya Teamet via menyn som kommer fram.

2. Förnya via mail

14 dagar innan teamet går ut så kommer ))se alla ägare få ett automatiskt mail från Microsoft Online Services Team med information om att Teamet kommer att upphöra gälla och från vilket datum som gäller.

I mailet finns också en knapp där det står Förnya Team. Klicka på den om du vill förnya teamet.

OBS! 

Om man är flera ägare så kommer alla få detta mail och därmed också chansen att förnya Teamet. Försöker man förnya efter att en annan ägare redan gjort det kommer man få ett felmeddelande. Kontrollera då   datumet under hantera Teams.


Öppna instruktionen som PDF:

Förnya ett Team.pdf

542Visningar
0
© ComAround Scandinavia AB 2000 - 2021 Med ensamrätt

Hjälpte den här artikeln dig?